Ideal Slim – коментари – българия – мнения – отзиви – аптеки – форум – цена

Ideal Slim - коментари - българия - мнения - отзиви - аптеки - форум - цена

Ideal Slim – коментари – българия – мнения – отзиви – аптеки – форум – цена

4 (80.91%) 22 votes

Омръзна ли ви от диети, тренировки, потене и хиляди ограничения? Искате ли да свалите килограми, да получавате комплименти, да се чувствате леки? Искате ли да получавате много внимание и хората да се възхищават на секси тялото ви? Възможно е! И то без повече мъчение. Благодарение на Ideal Slim може да се отървете от излишните килограми бързо и лесно. И разбира се напълно безопасно! Този продукт е напълно натурален и безвреден.

Ideal Slim е сертифициран продукт в Европейския съюз и е с клинично доказан ефект от хиляди клинични тестове направени с доброволци. Като цяло това е един уникален продукт, едно истинско чудо на което може да се доверите на 100%! Приема се лесно в домашни условия. Вие ще отслабвате докато го приемате без да намалите размера на гърдите си или да отпуснете кожата си, което ще избегне операциите за премахване на увиснала кожа. Как така?

Всичко е в природния фиторизин който съдържа! За повече информация относно съставът на продукта, за начина на прием за отзивите, мненията и коментарите които потребителите използвали Ideal Slim споделят по форумите и разбира се за информация от къде може да го закупите на реална цена в България. Всичко това ще прочетете тук, в тази статия 😊

Ideal Slim – състав

Ideal Slim - съставКакво прави този уникален продукт толкова ефективен и как изобщо е възможно да е толкова ефективен? Всичко се крие в уникалния му състав. Да, неповторим и напълно натурален, без никакви химични вещества, оцветители и т.н., той може само и единствено да ви помогне, без да ви навреди! Ще ви кажа подробно какво се съдържа в съставът на Ideal Slim.

 • Фиторизин – растително вещество което се използва за намаляване на телесното тегло, напълно безвредно и съдържащо се в рамбутан. Как действа? Това вещество свързва и премахва мастните клетки от тялото, интензивно помага за отслабването и много пречи на напълняването.
 • кордицепс екстракт – намалява аптеките, ускорява метаболизма, също така укрепва имунната система и подобрява изцяло благосъстоянието на организма
 • екстракт от кивано, керимола и логан – тези три екстракта действат по сходен начин- разграждат мазнините, намаляват нивата на глюкоза в кръвта и възстановяват водния баланс, също така, подмладяват тялото от вътре и отвън!
 • екстракт от зелен чай и зелено кафе – това са едни мощни антидикосидантни, които премахват излишните течности и токсини от тялото, също така помагат много за възстановяването на енергията на тялото.

Както виждате сами това са напълно безвредни, напълно натурални продукти, които няма да ви навредят по никакъв начин, до сега няма никакви доказани странични ефекти, нито репортнати такива.

Официален сайт: www.ideal-slim.bg

Ideal Slim – Как се приема? Дозировка, как се използва?

Ideal Slim - Как се приема? Дозировка, как се използва?Стигнахме и до въпросите, на които със сигурност ще трябва да ви отговоря. Как се приема Ideal Slim, как се използва и в каква дозировка трябва да го приемате. Този продукт е под формата на капки, които се разтварят във вода. Така, трябва да разредите 25 капки в чаша вода или плодов сок, което предпочитате. Приемът става 2 пъти на ден преди хранене, като препоръчителния курс е 28 дни. Ако има нужда от повече, не се притеснявайте, защото няма да ви навреди по никакъв  начин.

Вече знаете как се приема, в каква дозировка и как се използва, сега нека ви кажа как Ideal Slim ще промени тялото ви за 28 дни, за курса на прием. През първите 7 дни ще започне да трансформира вредните мастни тъкани(бели липиди) в полезни тъкани, още наречени кафяви липиди. Ще намалява постепенно обема и масата на тялото. През 8-19 дни вие ще загубите до 6 или 8 килограма. В тези дни започва да се формира хармоничен и сексапилен силует на тялото. От 20 до 28 ден тялото се пречиства и подмладява много. Загубата на тегло стига до цели 12-14 килограми, а най-хубавото е, че резултатът постигнат с Ideal Slim остава така! Няма го ужасния дразнещ йо-йо ефект!

Ideal Slim – форум – коментари – отзиви – бг мама – мнения

Специално за всички вас, които се интересувате от отзивите и коментарите споделяни по форумите направих едно обстойно проучване. Разгледах известни български форуми като бг мама, и не само, разгледах и доста италиански. И познайте какво намерих, за мен не бе странно, както и за вас няма да е- само позитивни отзиви, хората дават на Ideal Slim максимална оценка и го определят като невероятен продукт, който води само до положителни ефекти и отслабване. В коментарите си потребителите използвали капките отбелязват колко много килограми са свалили, как живота им се е променил към по-добро. Разбира се има и коментари изпълнени с благодарности към производителите.

Ideal Slim - форум - коментари - отзиви - бг мама - мнения

А какво е мнението на специалистите за Ideal Slim? Допитах се и до доктори, като най-интересния отговор който получих е от експертът по хранене Капоцоло, той каза, че по време на клиничните тестове на Ideal Slim, 97% от хората нормализират функциите на организма, приемайки продукта в продължение на 2 до 4 седмици. Той казва, че като експерт смело препоръчва този продукт на всеки човек, който иска да свали килограми без тренировка и ограничение в храненето.

Официален сайт: www.ideal-slim.bg

Ideal Slim – цена – България – аптеки

Стигнахме и до най-важната част, от къде може да закупите реалния продукт Ideal Slim на реална цена в България. Сега, искам от вас да запомните много добре това, което ще ви кажа в момента. Ideal Slim се предлага само и единствено на официалния сайт на производителя! Да, това означава, е не може да го намерите в аптеките, нито в онлайн аптеките, само и единствено на официалния сайт за българския пазар! Много е важно да запомните това, защото е пълно с фалшификати, които могат да ви навредят ужасно много, на вас и на организма ви!

Ideal Slim - цена - българия - аптеки​

За това, за реален продукт на реална цена в България посетете официалния сайт. А цената? Тя е напълно съобразена с българския пазар и няма да ви натежи по никакъв начин! Сега е момента да поръчате Ideal Slim защото може да попаднете и на някоя невероятна промоция! Поръчката е много лесна и се плаща чак при получаване на продукта.

Предимства:

 • без йо-йо ефект
 • загуба на излишните килограми само за месец
 • напълно натурален и безвреден продукт
 • лесен прием под формата на капки възможен у дома
 • гърдите ви не намаляват и няма увиснала кожа след отслабването
 • има натурални и нужни вещества, пречиства организма отвън и отвътре

Недостатъци:

 • продукт, достъпензазакупуваненаофициалнияуебсайт

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here