Zenidol – мнения – цена – българия – аптеки – отзиви – коментари – форум

Zenidol - мнения - цена - българия - аптеки - отзиви - коментари - форум

Zenidol – мнения – цена – българия – аптеки – отзиви – коментари – форум

4.4 (87%) 20 votes

Често пренебрегваме грижата за ходилата и ноктите на краката ни, носим неудобни обувки, чорапи от синтетични материи, ходим боси около басейни, сауни и други подобни. В резултат на това повечето хора развиват гъбички по ноктите и ходилата, без дори да разберат. Кремът Zenidol е тук, за да ви помогне веднъж и завинаги да се отървете от гъбичките по краката и ноктите! Но той може много повече – ще ви помогне да се справите със сърбежа и лющенето, ще премахне неприятната миризма, изпотяването и напукването по краката. Кремът е съставен изключително от натурални продукти, които не само отстраняват проблема, но и оставят краката ви меки и хидратирани.

И вие искате да имате меки, красиви и здрави ходила? Ако отговорът е да, продължете да четете и ще ви запознаем с най-важната информация за крема Zenidol: къде можете да го намерите, на каква цена в България, как се използва, какви мнения и отзиви открихме в популярните форуми.

Zenidol – състав

Както вече споменахме, кремът има напълно натурален мощен състав. Това е и причината Zenidol да се справя напълно с гъбичките на краката, без привикване и без нужда да се използва постоянно. Всеки, който е ползвал какъвто и да е крем за ходила познава неприятното усещане да трябва да чака кремът да изсъхне, докато краката им са някъде във въздуха. За разлика от останалите, Zenidol е така направен, че да попива бързо и равномерно, без да оставя петна по спалното бельо или дрехите. Още един плюс на естествените съставки е, че те се справят с гъбичната инфекция изключително бързо – в рамките на месец краката ви отново ще станат меки и розови! Тези успехи се постигат чрез следния състав:

 • Zenidol - съставМасло от чаено дърво – разрушава структурата на гъбичките и предотвратява повторна поява, заради високото съдържание на терпени
 • Терпинен – силно ефективен при унищожаването на спорите в тялото, спира размножаването на гъбичките и също предпазва от повторно появяване
 • Екстракт от черен оман – подсилва имунитета и устойчивостта към патогенни микроорганизми, укрепва структурата и ускорява растежа на здравите нокти
 • Масло от хвойна – силен антигъбичен ефект дори при трайни гъбични инфекции, дори такива устойчиви на противогъбични лекарства

Разбира се, благодарение на напълно естествените съставки няма риск от странични ефекти при употреба.

Официален сайт: www.zenidol.bg

Zenidol – Дозировка как се използва? Как се приема?

Zenidol - Дозировка Как се приема как се използваСега ще ви запозная с това как се използва крема Zenidol, как се приема от тялото ви, има ли специфична дозировка. Как се използва – просто и лесно, в няколко стъпки: преди да нанесете крема измийте с вода и сапун и подсушете старателно краката, след това нанесете тънък слой по цялото стъпало и повтаряйте тези стъпки всяка вечер преди лягане в продължение на 30 дни. Бъдете постоянни, за да постигнете скорошен и дълготраен ефект. А как се приема Zenidol от тялото ви? След тези 30 дни ще забележите, че гъбичките на краката и ноктите са изчезнали, сърбежа, лющенето и неприятната миризма са вече спомен, пукнатините по кожата и потенето ще изчезнат и краката ви вече ще са красиви, нежни и жизнени.

Естественият състав също се грижи за вас по най-добрия начин и прави риска от нежелани реакции минимален. А има ли определена дозировка – нужно е малко количество от крема, който да втриете в ходилата си.

Така след месец употреба на Zenidol ще усетите сами невероятната разлика в здравето на вашите крака, ще можете да се сбогувате с притеснението за вида и състоянието им, особено ако с години сте се борили с гъбични инфекции, които не са се повлиявали от най-различни методи, няма да повярвате, че това са вашите крака. Звучи уникално, защото е!

Zenidol – мнения – отзиви – бг мама – форум – коментари

Zenidol - мнения - отзиви - бг мама - форум - коментариЗа ваше удобство проучихме обширно и намерихме доста мнения, отзиви и коментари на хора преминали през пълния курс на употребата на Zenidol, и няма как да не споделим техния опит с вас. Ще започнем от известен на всички ни форум – Бг мама – където и дами и господа споделят техните мнения за крема, през какво са преминали преди да го намерят и как им се е отразил. Всички са били на различни етапи от борбата си с гъбичките по ноктите. Някой са имали само лющене, сърбеж, изпотяване, неприятна миризма и дискомфорт. Други са били с по-тежки проблеми в следствие на неефективни предишни терапии или изобщо липса на третиране на гъбичната инфекция с години – рани и дълбоки пукнатини, болки, дори загуба на ноктите.

В техните отзиви намерихме, че всички са останали изключително доволни от Zenidol, който е успял да се пребори с инфекцията и да възстанови нормалния вид на ходилата им. В другите форуми коментарите също са положителни – след 30 дни употреба на Zenidol, постоянството е дало своя резултат, който се е задържал, и хората се радват на меки и здрави крака и нокти. Животът на много голяма част от тези хора се върти около басейни, постоянно стоене на крак или носене на неудобни и недишащи обувки. Статистиките показват, че всеки пети човек в България страда от гъбички на краката и ноктите, затова ако и вие имате подобни оплаквания, не отлагайте грижите за краката си.

Както най-вероятно знаете, те се развиват бързо, заразни са и шансът, ако вие страдате от тях, семейството ви също да ги хване е много голям, а както сами можете да видите, начинът за справяне с тях вече е много лесен.

Официален сайт: www.zenidol.bg

Zenidol – цена – българия – аптеки

Zenidol - цена - българия - аптекиНакрая няма как да не споделим с вас от къде можете на закупите Zenidol и каква е неговата цена в България. Ако сме събудили интереса ви към този крем, не се отправяйте към най-близката аптека, няма да го намерите там.

Можете да го намерите единствено в официалния уебсайт на производителя, който иска да гарантира, че ще получите оригиналния продукт.

Това, че не се предлага в аптеки, а само и единствено в сайта, дава възможност продукта по-често да е на промоции и намаления. Актуалната цена на Zenidol в България също ще намерите на сайта. Тя е напълно съобразена с нашия пазар и цените на продукти от този вид. Вече знаете най-важните неща за крема Zenidol и можете да потърсите оригиналния продукт на сайта им.

Предимства:

 • съдържа само натурални съставки
 • унищожава гъбичките
 • предотвратява повторна проява
 • хидратира
 • помага дори при по-тежки възпаления
 • гъбичките не могат да се адаптират към него

Недостатъци:

 • само това, че не можете да го купите от никъде освен официалния сайт

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here