Valgus Pro – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки

Valgus Pro - отзиви - коментари - форум - мнения - цена - българия - аптеки

Valgus Pro – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки
4.3 (85%) 20 votes

Тук съм за да ви представя средство номер 1 за преодоляване на валгусната деформация. Продуктът, който избухна! Продуктът, който промени всичко за жените, които имаха някакви изменения на краката, на палеца.  И това е уникалният фиксатор за корекция на деформацията на палеца и изпъкналото кокалче на крака- Valgus Pro. Този уникален продукт ще махне кокалчето на крака само за 1 месец.

С уникален фиксатор за коригиране на деформираните пръсти, той предотвратява образуването на мазоли и натривания, премахва болката и неприятните усещания по време на ходене и разбира се, най-доброто е, че може да се носи с всеки тип обувка. Valgus Pro има над 10000 доволни клиенти, които споделят своите мнения и отзиви по различните форуми. Е, не си правете труда да търсите, защото аз съм събрала всичко тук, в тази статия. От коментарите и отзивите споделяни по форумите, до всеки нужен детайл относно продукта, като това как се използва и от къде може да бъде закупен на реална цена в България.  Важно е да знаете, че има много имитации и трябва да внимавате да не бъдете измамени!

Valgus Pro – как се използва? Как се приема?

Valgus Pro - съставОсновните причини за поява на кокалчето на крака са няколко- генетична предразположеност, носене на тесни обувки с високи токчета, плоско стъпало или деформиране на нервната тъкан. Valgus Pro е направен специално с цел да се справи с всичко това, без никакви допълнителни проблеми и натоварвания. Какво влияние оказва той върху кокалчето, как се използва и как се приема? Този продукт деликатно ще премахне дефекта на кокалчето, тъй като специалната притурка държи големия пръст на крака в правилната позиция и не му позволява да се оттегля на страни, докато се разхождате.

Предотвратява натискането на обувката и спира растежа на кокалчето, тъй като фиксатора помага да се нормализира физиологичното разположение на палеца при наличието на кокалчето. Нека ви кажа и как се използва и как се приема- за да се постигне положителен терапевтичен ефект е необходимо да използвате Valgus Pro не по-малко от 6-10 часа на ден. Първите видими промени ще забележите между 10 и 14 дни от началото на използването. Слага се много лесно, в две прости стъпки-  първо, поставяте го на палеца и второ, натискате здраво фиксатора към повърхността на крачето. Valgus Pro е предназначен за ежедневна употреба с всички видове обувки. Той има специална форма, която приляга плътно към крака и го прави незабележим. Материалът, от който е направен е еластичен и премахва риска от това да нараните пръстите си.

Официален сайт: www.valgus-pro.bg

Valgus Pro – форум – коментари

Valgus Pro - форум - коментари - мнения - отзиви - бг мамаКакви са коментарите, които прочетох относно Valgus Pro по форумите? Е, разбира се, че позитивни. Видях много, наистина много дами, които са се справили с проблема с кокалчето благодарение на този продукт. В коментарите си те споделят какво са преживяли, колко много неща са опитали и как Valgus Pro е това, което им е помогнало в крайна сметка. Valgus Pro е помогнал на много дами за изпъкването на кокалчето в страни от нормалната ос на пръста, тъй като предотвратява по-нататъшно деформиране на ставата.

Помогнал е при зачервяване на кожата около кокалчето на крака, мазолести образования и някои подувания на меките тъкани в областта, тъй като налягането се понижава и намалява износването в областта на ставата. Valgus Pro е помогнал и при комбинирано или кръстосано плоско стъпало, тъй като предотвратява фалшиви образувания на общи позиции. Помогнал е при сплескването на предната част на стъпалото, тъй като той намалява натоварването на предната част на стъпалото и разбира се, Valgus Pro е помогнал при болка по време на ходене, защото той на практика елиминира дискомфорта по време на ходене.

Valgus Pro – мнения – отзиви – бг мама

Valgus Pro - цена - българия - аптекиА какво научихме от мненията и отзивите, които дамите споделят в бг мама, например? Е, отново много положителни неща за Valgus Pro. Всичко, което прочетох до тук бе позитивно. Да, може да ви звучи нереално, но е така. В отзивите си, дамите споделят, че Valgus Pro е най-добрият продукт на който са попадали като цяло и не спират да го описват като невероятно чудо, което е направило краката им секси отново и вече спокойно се разхождат по сандали, или по високи токчета.

А какво е мнението на специалистите? Отново много добро, защото този продукт е напълно безопасен. Той не може да ви навреди по никакъв начин и абсолютно може само и единствено да ви помогне и да допринесе за по-доброто ви състояние. Има много методи за лечение на изпъкналото кокалче, като един от тях са локални мазила и лекарства, с ефективност едва 12%, те могат да предизвикат странични ефекти като алергии и освен това, имат много слаба ефективност, а висока цена. Друг вариант е гимнастиката, масажите и физиотерапията, които пък имат ефект само в случай на леки стадии на заболяването, с ефективност 25%. Последния ви вариант е оперативния метод на лечение. Той има по-висока ефективност от цели 54 процента, но болката и следоперативните усложнения са ужасни, освен това е възможно да се деформира отново.

Както виждате, Valgus Pro е възможно най-добрият ви вариант, така че не губете време а се сдобийте с него възможно най-бързо, сега!

Valgus Pro – цена – България – аптеки

От къде може да закупите Valgus Pro на реална цена в България? От аптеките? Не! Важно е да запомните, че този уникално продукт НЕ се предлага в аптеките или магазините, подобни на аптеки. И защо? Защото в аптеките има хиляди подобни продукти. Не казвам, че са фалшиви, но смея да твърдя че ефективността им е много по-ниска от тази на Valgus Pro.

А по сайтовете е пълно с ментета на този добър продукт, които няма да ви помогнат по никакъв начин да се справите с изпъкналото кокалче. Добре, а от къде може да закупите продукта? От официалния сайт на производителя- само и единствено от там! Но, не се притеснявайте, поръчката става много лесно и бързо.

Вие просто трябва да въведете име и телефон, а плащането става чак при получаване на поръчката, когато сте сигурни, че получавате това, което сте поръчали. А каква е цената на този продукт в България? Много, много  добра! Производителите са се съобразили напълно с българския пазар! За цената в момента, моля посетете официалния сайт на производителя, ако имате късмет ще уцелите една от хилядите промоции които те пускат. Успех!

Предимства:

 • плътно приляга към стъпалото
 • еластичния материал не вреди на кожата
 • материала на фиксатора не предизвиква алергични реакции
 • осигурява правилното разположение на пръстите
 • предотвратява образуването на мазоли и натривания
 • премахва болката напълно, както и неприятните усещания по време на ходене
 • може да се носи с всеки тип обувки

Недостатъци:

 • само един и това е, че се предлага само и единствено онлайн, на официалния сайт на производителя

15 COMMENTS

 1. Много съм доволна. Преди години имах проблема с изпъкналото кокалче, намерих Valgus Pro в Италия. И го закупих, заради добрите отзиви за които разбрах там. Честно казано, не вярвах много в него, но месец по късно краката ми бяха като нови! Много съм доволна и сега ще го поръчам пак, да си имам. Радвам се, че вече се предлага и в България, поръчвайте смело.

 2. И аз съм доволна. Минах през какви ли не лечения и мазила, но инщо не се справи с изпъкналото кокалче при мен. Добре че беше една моя колежка да ми препоръча Valgus Pro. Много добър продукт с огромен ефект върху мен. Носех го всеки ден в порядъка на два месеца и вече няма и следа от предишното състояние на пръстите и краката ми. Наистина съм много доволна.

 3. Благодарности на производителите. Мама имаше този проблем и взех Valgus Pro с надеждата че ще помогне. Тя изобщо не вярваше, но я убедих да го поноси- е, невероятен ефект и при нея. Много е доволна и благодарна.

 4. И аз поръчах това за жена си, защото имаше този проблем и не искаше да носи сандали, срамуваше се и изпитваше много болка, а операция не можехме да си позволим на този етап. Много съм щастлив, че в крайна сметка успях да и помогна да се справи с този проблем, поздравления и на производителите.

 5. Прочетох супер много позитивни отзиви за Valgus Pro и определено мисля да го закупя. И аз страдам от изпъкнало кокалче, в следствие на години носене на високи и стегнати обувки. Та, опитах хиляди неща да си помогна и да го прибера, но нищо не помага. Планирам операция, но силно се надявам това средство да ме спаси най-накрая. Ще пиша след време да кажа моето мнение

 6. Много съм доволна. Странно ми е как подобен продукт има толкова голям ефект и просто се надявам, че този ефект няма да е нещо супер късо и временно. Препоръчвам ви го, ако имате нужда да оправите изпъкнало кокалче- това е начинът! Поздравления на производителите.

 7. Valgus Pro е много добър продукт. Наистина невероятен ефект при мен, а моето кокалче беше наистина много изпъкнало. Опитвах какви ли не лечения, но всичко без ефект. Щастлива съм да ви кажа, че най-накрая открих средство, което помага.

 8. Поръчах днес защото видях толкова много добри отзиви. Дано и при мен подейства, ще пиша когато го получа и пробвам! Закупих този продукт на официалния уебсайт http://www.valguspro.bg

 9. Нося го от месец, невероятен ефект, помогна ми страшно много. Препоръчвам с две ръце на всяка дама, която има нужда да си помогне с изпъкналото кокалче. Няма да съжалите.

 10. Супер е! Нося го с всякакви обувки и стои супер добре, много съм доволна. Препоръчвам го на 100%, невероятен продукт, прибира кокалчето, вече не изпитвам никаква болка докато ходя и мога да кажа, че съм зверски доволна 😊

 11. Нямам мнение, защото го закупих вчера, но съм доволна от факта че мога да го нося с всякакви обувки без да личи- прилепна напълно към крачето ми и стои много добре.

 12. Доволна съм. Препоръчвам на близки и познати, реших да го препоръчам и тук- действително помага и колкото и нереално да ви се струва- този евтин и малък продукт ще свърши повече работа от всяко скъпо мазило!

 13. Ефективен продукт, който действително помага и изцяло промени вида на кокалчето ми! Препоръчвам.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here