Star Silk Pro – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки

Star Silk Pro - отзиви - коментари - форум - мнения - цена - българия - аптеки

Star Silk Pro – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки

4.1 (82.86%) 21 votes

Star Silk Pro e мечтата на всяка жена! И не, това не е да хапват без да надебеляват. Това е трайна и безболезнена епилация! Да, Star Silk Pro е единственият начин за нежно и безболезнено махане на нежеланото окосмяване при мъжете и жените! Този уникален продукт прави нежна ексфолация на кожата, не предизвиква дразнения, не е болезнен и дори е много, много евтин. Кожата ви ще бъде красива и нежна само след 3 седмици. В днешно време гладката кожа при жените е стандарт. Малцина са хората, които биха оставили свободно тялото си на нормалните за него процеси, без да прибегнат до обезкосмяване в един или друг момент. И това не важи само за жените, но и за много голяма част от мъжете. Нормално е кожата да е гладка.

Има много начини за домашно обезкосмяване, но нито един от тях не е едновременно безболезнен, безопасен, нежен към кожата и евтин. Точно заради това производителите на нашият любим продукт Star Silk Pro са се фокусирали да го направят перфектен. За да разберете какви за отзивите, коментарите и мненията продължете да четете, ще разберете и къде  може да намерите реалния продукт на реална цена в България. Всичко това в тази семпла статия. 😊

Star Silk Pro – как се използва? Как се приема? Дозировка

Star Silk Pro - съставКакво е Star Silk Pro, как се използва, как се приема и в каква дозировка са най-честите въпроси, които хората си задават. Аз разбира се ще отговоря на тях. Star Silk Pro е начин за бързо и лесно, безболезнено обезкосмяване, което може да бъде направено в домашни условия. Това е малка възглавничка или подложка, чиято активна страна е покрита с малки прецизни кристали за микроепилация, чиято задача е да отстраняват косъмчетата посредством кръгови движения. Тази възглавничка допринася за нежното ексфолиране на кожата и подобряване на кръвообращението. Съответно, използването на Star Silk Pro ще направи кожата ви мека и красива, особено след като сте премахнали успешно слоя мъртви клетки. Това не е вид бръснене, съответно няма как да се появят неприятните подкожни косъмчета, понеже самият косъм не се обръща.

Как се използва? Кристалната мрежа на повърхността на подложката е достатъчно остра, за да отстрани нежно косъмчетата без да наранява кожата, а само леко я ексфолира. Важно е да знаете, че това колко дълго ще останат гладки краката ви зависи от гъстотата на окосмяването и времето за което по принцип израстват космите. Обикновено периодът е около три седмици. Така, за да използвате Star Silk Pro вие трябва с нежни масажни и кръгови движения да придвижвате възглавничката по целевите участъци като прилагате съвсем лек натиск. Важно е да използвате подложката без допълнителни кремове, пияна или овлажнители. Епилиращата възглавничка има удобна дръжка за захващане, за да ви бъде по-удобно да се обезкосмите. Но, знаете ли кое е най-хубавото на този продукт? Няма нужда да чакате космите да израснат забележимо за да повторите процедурата, за разлика от случаите в които използвате кола маска или епилатор. Важно е да не забравяте да почиствате вашата възглавничка с хладка вода и да я подсушавате след това.

Ще ви дам още един съвет за красота и здраве на вашата кожа, това е след обезкосмяване да използвате овлажняващ крем, ще е много добре за вашата кожа, за да подхраните новия слой кожа след ексфолиращия ефект на подложката, която е изчистила мъртвите клетки. Вече знаете как се приема, дозировка няма, трябва да го правите когато прецените, че искате да се сбогувате с косъмчета.

Официален сайт: www.star-silk-pro.bg

Star Silk Pro – мнения – отзиви

Star Silk Pro - как се използва? Как се приема? ДозировкаКакви са мненията и отзивите за Star Silk Pro? Проверих много форуми за мнения и мога да ви кажа само едно- хората са изключително доволни от този продукт. Определят го като невероятен, уникален, мега добър и т.н. Всички ние знаем, че има редици начини за обезкосмяване, а най-разпространените са бръснене, депилация, кола маска и епилатор. Нито един  от тези начини не е напълно безболезнен, от тях се получават враснали косъмчета, космите растат много бързо и т.н. Точно заради това Star Silk Pro е определян в отзивите като уникален продукт. Когато поръчате възглавничката тя ще дойде в комплект от четири големи възглавнички за обезкосмяване на по-големи зони и четири по-малки тампончета за деликатни и малки зони.

Износването зависи от косъма ви неговата дебелина и гъстота. В мненията на клиентите пише, че те са използвали Star Silk Prо много дълго време, много са доволни и при тях окосмяването значително е намаляло, дори е изчезнало на места.

Star Silk Pro – форум – коментари – бг мама

Star Silk Pro - форум - коментари - мнения  - отзиви  - бг мама

Какви са коментарите, които хората използвали Star Silk Pro споделят по форумите, като бг мама? Прочетох толкова много коментари, запознах се с толкова много мнения по форумите и сега мога да ви кажа, че няма жена или мъж, които да не са постигнали мечтания ефект след използването на Star Silk Pro. Всички казват, че епилацията и обезкосмяването вече не са досадното и болезнено занимание с което са се сблъсквали преди. Кристалната мрежа прави кожата много по-хубава от преди. Дамите изразяват благодарности на производителите, а мъжете са много доволни от гладкостта до която са стигнали благодарение на този семпъл продукт наречен Star Silk Pro.

Официален сайт: www.star-silk-pro.bg

Star Silk Pro – цена – България – аптеки

Star Silk Pro - цена - българия - аптекиСега нека ви кажа и най-важното, от къде може да закупите Star Silk Pro на реална цена в България. Не го търсете в аптеките. Не се предлага в аптеките поради една единствена причина- пълно е с фалшификати, пълно е с подобни продукти, а производителите на тази възглавничка искат тя да бъде забелязана и нейните клиенти да бъдат доволни след използването. За това, за да поръчате реалния продукт на реална цена в България моля посетете официалния сайт на производителя. Е , там ще разберете и цената, но мога да ви кажа, че много често има промоции, така че ако сте късметлии може да се сдобиете с този проблем супер лесно и бързо. Като клиент на фирмата произвеждаща Star Silk Pro вие получавате 44 дневна гаранция, в този срок може да върнете продукта. За повече информация отново може да посетите официалния сайт на производителя. Поръчката е бърза и лесна, вие просто давате номер и име, после в рамките на няколко дни тя ще пристигне в дома ви по куриер.

Предимства:

  • бързо, лесно и безболезнено обезкосмяване
  • много добра цена
  • дълготрайни резултати, около 3 седмици
  • ексфолира кожата и премахва мъртвия слой кожа
  • прави кожата нежна, мека и красива
  • не води до враснали косъмчета

Недостатъци:

  • само един и това е, че се предлага само и единствено онлайн

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here