Sevinal Opti – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки                  

Sevinal Opti - отзиви - коментари - форум - мнения - цена - българия - аптеки

Sevinal Opti – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки                  
4.5 (90%) 20 votes

Sevinal Opti – естественият метод, благодарение на който ще възстановите напълно общата функция на пикочната система само за 28 дни! Напълно натурална формула, 100% безопасен и изключително лесен за използване продукт. В тази статия ще получите цялата информация нужна, за да направите най-добрата поръчка в живота ви, която ще ви помогне да възвърнете напълно контрола върху пикочната ви система и отново да се насладите на живота, без да се замисляте има ли тоалетна на близо! Ще разберете от какво е съставен продукта, ще видите мнения и отзиви от популярни български форуми. Ще получите информация за цената в България и от къде може да бъде закупен единственият оригинален продукт.

За да функционира правилно пикочната система, ключови са мускулите на таза и пикочния мехур. Тези мускули отслабват всяка година поради най-простите ежедневни дейности, следователно не могат да изпълняват своята функция и не само- отслабналите мускулни групи не защитават толкова добре пикочните пътища от инфекции и възпаления .Изобретен от професор Маркос Рамирес, Sevinal Opti е потвърден за ефективен от над 14 хиляди души, възвърнали пълният контрол над пикочния си мехур. Като световно постижение формулата получава престижната тройна гаранция за удовлетвореност: оригиналност, качество и удовлетвореност.

Sevinal Opti – състав

Sevinal Opti - съставЧесто задаван въпрос, породен от уникалната ефективност на Sevinal Opti е какъв е съставът му? Безопасността и естествените съставки са основната идея на продукта. Напълно натуралната формула, наречена още „уникален антидот за урологични проблеми“ укрепва отделителната система, като възстановява мускулите й и ги предпазва от увреждания в бъдеще.
Концентрацията на активни вещества в Sevinal Opti е определена така, че лечението да е напълно безопасно и едновременно 100% ефективно. Продуктът се абсорбира бързо, не дразни стомаха и не причинява неблагоприятни ефекти. В състава му са включени:

 • комплекс от витамини от група B(B1,B2,B6,B12), които улесняват транспортирането на кислород до мускулите в пикочните пътища. Витамините от група B ги укрепват и дезинфекцират, което води до връщане към естествените механизми на организма;
 • Сабал Минор(Sabal Minor) и Agathosama Betulina( Бучу), които съдържат вещества с доказано действие в подкрепа на простатата. Сабал Минор е естествен източник на диосмин, който подобрява кръвообращението и има силно противовъзпалително действие;
 • екстракт от тиквено семе, сао палмето, корена на мака и плодове шипка, които са изключително богати на фитостероли, които могат да повлияят на увеличаването на уретралния поток до максимум и да намалят обема на урината, която остава в пикочния мехур след уриниране. .. ;
 • витамин D3, който действа благоприятно на целия организъм.

Официален сайт: www.sevinal-opti.bg

Sevinal Opti – как се използва? Как се приема? Дозировка

Sevinal Opti - как се използва? Как се приема?Sevinal Opti е напълно безопасен продукт, чиято натурална формула напълно укрепва отделителната система. Как се използва? Как действа?  Уникалната комбинация от билки може да бъде използвана и като лечение, и като профилактика. Sevinal Opti помага бързо при ограничаване на проблемите с уринарните проблеми, подкрепя и регенерира дълбоката пикочна система отвътре, подхранва и укрепва клетките 24 часа на ден, възстановява комфорта при движение и премахва усещането за парене и сърбеж. Само след 28 дни редовен прием ще възвърнете контрола над пикочния си мехур.  Пълното време, необходимо за пълното лечение на мехура продължава около 60 дни, това е препоръчителното време на добавката за дългосрочен ефект. Ефектите са потвърдени с независими медицински тестове.

Идват и въпросите как се приема, каква е дозировката? Приемът на Sevinal Opti е изключително улеснен, тъй като продуктът е във формата на капсули. Приема се по 1 капсула дневно, около 30 минути преди хранене. Препоръчително е да се приема с чаша хладка вода. Удвояване или умножаване на дневния прием ( 1 капсула) няма да доведе до по-добри резултати, но няма да навреди. Излишните съставки ще бъдат изхвърлени при следващото посещение на тоалетната.

Първите ефекти могат да се видят само след 3 часа след приема на първата капсула, след по-малко от седмица тялото ще предпазва автоматично от неконтролирано изтичане на урина. През втората седмица на употреба се наблюдават до 93% по-рядко посещение на тоалетната, а след 3 седмици ще усетите намалената чувствителност на пикочния мехур и укрепването на мускулите на тазовото дъно. След приема на първата опаковка, процесът ще бъде завършен. За профилактика е препоръчително използването на още един месец в същата дозировка.

За повече въпроси относно как се приема, как се използва или при нужда за повече информация винаги може да се свържете с екипа от професионалисти, които работят за вас, само и единствено на официалния сайт ->

Sevinal Opti – мнения – форум – отзиви – коментари – бг мама

Sevinal Opti - форум - коментари - мнения  - отзиви  - бг мамаТова, което най-лесно убеждава хората в уникалното действие на един продукт са хилядите позитивни мнения, отзиви и коментари, които клиентите, постигнали мечтаните резултати оставят във форуми като бг мама. Коментари и отзиви могат да бъдат прочетени и тук, както и в официалния сайт на Sevinal Opti.

Мненията във форумите са предимно позитивни, като повечето от тях включват това, че Sevinal Opti въздейства положително на мъжкото либидо, повлиява позитивно на процесите в тялото, подсилва мъжкия организъм, помага за контрола над  отделителната система. Много позитивни отзиви могат да бъдат видени и относно бързата доставка и уникалната цена, които се предоставят от официалния на Sevinal Opti уебсайт за България. Липсват клиентски оплаквания от поява на странични ефекти.

Sevinal Opti – цена в България – аптеки

Sevinal Opti - цена - българия – аптекиЕдинственият оригинален продукт Sevinal Opti може да бъде поръчан в България само от официалния уебсайт на производителя! Защо? Производителите правят всичко възможно да предпази клиентите си от фалшифицирани продукти. Цената на продукта е напълно съобразена с българския пазар и с възможностите на българина.

Цената може да намерите само в официалния сайт за България. Sevinal Opti не се предлага в аптеки или магазини за биодобавки. Може да бъде поръчан само от уебсайта. Още един голям плюс е това, че не е  необходимо да изпращате пари онлайн или да плащате с карта, за да получите Sevinal Opti. Просто трябва да попълните формуляра, който ще ви отнеме около 2 минути, след което след няколко дни ще получите пакета, за който ще трябва удобно да платите на куриера или пощенския пощенски адрес. Никакво ходене по аптеки и магазини, той ще дойде при вас!Поръчайте и няма да съжалявате! Производителя гарантира високи резултати, потвърдени от хиляди изпробвали продукта клиенти!

Предимства:

 • намалява посещенията до 3-4 за 24 ч
 • подобрява качеството на живот
 • лесен прием
 • помага за премахване на проблемите с отделителната система
 • помага за постигане на 100% функционална уринарна система
 • бърза доставка

Недостатъци:

 • има само един недостатък и това е, че може да бъде поръчан само онлайн.

15 COMMENTS

 1. Ползвам капсулите от 1 седмица и има резултат! Чувствам се много по-добре! Не мисля постоянно има ли тоалетна наблизо. Препоръчвам на 100%! Няма да сгрешите ако се доверите!

 2. Мъжът ми започна да има проблеми с отделителната система преди 5 години. Ходихме на хиляди места, хиляди доктори, които предписваха различни лечения, а някои дори операции. Мъжът ми започна да губи самочувствие, не се чувстваше добре и му личеше. Реших сама да направя проучване и да намеря нещо, което ще помогне. Тогава попаднах на Sevinal Opti и пиша това за да ви кажа, че това е най-добрият продукт! Само след месечен прием мъжът ми започна да се чувства както преди, възвърна пълен контрол над пикочната си система! Много сме щастливи! Поръчайте, няма да сгрешите!

 3. Здравейте! Аз съм Димитър, на 68 години, тук съм за да дам своето мнение, което е, че Sevinal Opti е уникален продукт. Помогна ми да възвърна контрол над себе си само за месец. В момента го приемам като профилактика, тъй като по никакъв начин не може да ми навреди. Не съм имал никакви странични ефекти, а от тях се притеснявах най-много.

 4. Работя като магазинер, постоянно съм прав, стоя около хора и не мога да оставям магазина сам постоянно. Щом проблемите със пикочния мехур започнаха се съсипвах, докато колега ми препоръча Sevinal Opti. Не му повярвах първоначално, но сега опитвам да помогна на всеки мъж като го препоръчвам! Оправи ми живота, благодаря на производителите! Ще продължавам да го препоръчвам на всички познати, всеки заслужава шанс да се чувства нормално!

 5. Пил съм всякакви лекарства, днес поръчвам и това и силно се надявам да подейства! Ще пиша допълнително след месец. Притеснявам се от странични ефекти, но се надявам, че няма да има..
  отговор: Митко- Аз нямах! Нито един! Много добър продукт, стискам палци да подейства и при Вас!

 6. Този проблем е ужасно срамен! В моето семейство е дори наследствен. Започнах профилактика с този продукт, въпреки че все още нямам проблеми. Мисля, че го дължа на Sevinal Opti.

 7. Поръчах продукта преди две седмици, за майка ми. Поради тези проблеми тя беше спряла да излиза. НО! Днес е с мен и децата в парка, където няма тоалетна наблизо и се радва на живота, БЛАГОДАРНОСТИ на производителя!

 8. Преодолях проблема си само за 3 седмици, въпреки че съм възрастен. Чувствам се отново като младеж! Свободен и щастлив. Всичко дължа на Sevinal Opti!

 9. Днес поръчвам продукта, тъй като освен хилядите добри отзиви които прочетох имам и много препоръки от приятели, преборили неудобните проблеми благодарение на това билково чудо. Стискам палци действително да действа.

 10. Проблемът започна внезапно. Започна изтичането, неудобството, паренето и ужасът! Не знаех какво да правя, освен да седя в къщи. Синът ми намери този продукт и ми го донесе. Само след 14 дни проблемите изчезнаха. Уникален продукт!

 11. Отново се чувствам свободна жена и щастлива баба на цели 4 внучета! Всичко това заради това чудо продукт. Имах ужасни, непоносими проблеми! Не можех да мръдна, винаги мислех за тоалетна, стигнах и до психически проблеми. Доверих се на сестра ми, която ми донесе продукта и ми гарантира неговата ефективност. Е, най-доброто ми решение! Препоръчвам !

 12. Никога не съм вярвал на лекари и лекарства! Не съм пил нищо, освен чай цял живот. Но получих проблема с изпускането и се принудих да започна лечение. Не се изненадах, когато то се оказа неуспешно. Тогава съвсем случайно видях този продукт, видях че е изцяло билков, безвреден, без странични ефекти и реших да пробвам, все пак не губех нищо. Вече го пия 3та седмица и съм много доволен! Никакви странични ефекти! Пълен контрол над изпускането, препоръчвам ви го!

 13. Уникален продукт на уникална цена! Не мога да повярвам колко добро действие има! Хора, поръчвайте и не се колебайте!

 14. Пих го 3 дни и се отказах, не усетих промяна!
  отговор: Мария- Господине, имайте търпение! Продуктът е уникален, гарантирам ви го! Продължете приема, до 20 дни ще се чувствате нов човек!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 × 1 =