NicoZero – отзиви – цена – българи – форум – мненияя – аптеки – коментари

NicoZero - отзиви - цена - българи - форум - мненияя - аптеки - коментари

NicoZero – отзиви – цена – българи – форум – мненияя – аптеки – коментари
4.2 (83.75%) 16 votes

Когато изпушихте своята първа цигара, със сигурност не искахте да станете пушач за цял живот, нали? Миризмата на цигарите ви преследва на всякъде, от нея не ви спасява нито дъвка, нито парфюм, нито четка за зъби? И въпреки това сте пушач! Е, искам да ми отговорите на един въпрос! Наистина ли искате да забравите за тази зависимост, да спрете да миришете на цигари, да давате пари за цигари, искате да започнете да се наслаждавате на живота без да се налага да си дърпате от цигари? Искате да се справяте по лесно със стреса, без да използвате цигари? Ако отговора е да, тук е вашия помощник! NicoZero ще ви помогне да се избавите от тази ужасяваща зависимост! Само за 4 седмици и повече никога няма да имате нужда от цигари и пушек пак!

NicoZero е вашето спасение! Без синдром на отказване! Без книги и хипноза! Без лепенки и лекарства!! Без жажда за цигари! Този продукт ще ви помогне! За повече информация, за мнения и отзиви споделени по форумите и разбира се за реална цена в България на продукта може да посетите официалния сайт на производителя. А също така, може да продължите да четете!

NicoZero – състав

NicoZero - съставНека ви кажа три факта за никотина, пък след това ще ви разкажа подробно и за съставът на NicoZerо и защо и как е толкова ефективен! Първо, никотинът е вещество, което пристрастява още с първата доза. По своята сила на действие и въздействие върху тялото и организма, той надминава дори хероина, причинявайки зависимост от първата дръпка! Второ, преди да запалите за първи път съм сигурна че сте били уверени че е само за веднъж! Или, че ще може да спрете когато прецените за добре! Но, всъщност не е толкова просто! Трето, може би се срамувате или дори отвращавате от себе си, защото не можете да откажете ужасните цигари. Постоянно чувате за опасностите от пушенето, виждате го дори на кутиите цигари. Но, вие вече сте заклет пушач и сте изградили имунитет към ужасните истории на пушачите. И въпреки това не спирате! Е, спокойно! NicoZero е вашето спасение! Защо, как е възможно? Всичко се крие в съставът! Той е неговата тайна. Спреят за премахване на никотиновата зависимост съдържа:

 • екстракт от овесени зърна- той подсилва нервната система, кръвоносните ви съдове, сърдечния мускул и има благоприятен ефект върху цялата ви кръв. -жълт кантарион- предизвиква постепенно и трайно отвращение към миризмата на тютюн, почиства дихателните ви пътища от вредните и гадни отлагания. -джинджифил- разрежда кръвта, намалява слепването на тромбоцитите и  образуването на кръвни съсиреци в вените и също така почиства тялото от токсини! -глог-премахва от тялото веществата, образувани след разграждането на никотина, почиства белите дробове и помага за отказването на цигарите!

Официален сайт: www.nicozero.bg

NicoZero – как се приема? Как се използва? Дозировка

NicoZero - Как се приема? как се използва? ДозировкаЗащо не можете да спрете? Защо наистина ви се пуши? При постоянното пушене броят на ацетилхолиновите рецептори в мозъка рязко нараства, а именно те осигуряват рязкото отделяне на хормоните на радостта и тяхната чувствителност пада. Тези рецептори обикновено се активират от специалното органично съединение ацетилхолин, което много прилича по своята структура на никотина. С увеличаване на броя на рецепторите вътрешните резерви от ацетилхолин стават недостатъчни. И за да почувствате щастие у вас, вие трябва непрекъснато да увеличавате дозата никотин! При първото попадение на никотина в организма, вие веднага се пристрастявате към това токсично вещество. Желанието ви за пушене контролира мозъка ви, променя плановете ви, поведението ви и дори начинът ви на общуване! Кога ви се пуши най много? На гости, в самолета, след употреба на алкохол и веднага след като се събудите! Как се приема, как се използва и в каква дозировка?

NicoZero Приема се чрез впръскване в носа няколко пъти на ден! Как се приема вече знаете! Как се използва и в каква дозировка- впръскване във всяка ноздра! А какво ще усетите? През първата седмица включените в състава на NicoZero вещества повишават чувствителността на рецепторите отговорни за удоволствието. През втората седмица получавате удоволствие от вкусната храна, гледането на сериал или обикновена почивка.

Нивото на хормона на стреса намалява, нямате нужда да разтоварвате с цигара. През третата седмица мозъкът ви ще блокира дразненето на рецепторите, когато получават никотин няма да получавате удоволствие. Напълно ще се промени получаването на хормона на радостта по естествен път. И през четвъртата седмица ще започнете отново да сте себе си! Нуждата от цигари ще изчезне! Вече знаете как се използва, как се приема и в каква дозировка и NicoZero може да ви помогне още днес!

NicoZero – мнения – отзиви – форум – коментари – бг мама

NicoZero - мнения - отзиви - форум - коментари - бг мама

Какви са мненията, отзивите и коментарите за NicoZerо, споделяни по хилядите форуми като бг мама от бивши пушачи? Е, изненадващо, но са само позитивни! Коментарите са изпълнени с благодарности към производителите, които са помогнали страшно много на хората с NicoZerо. В отзивите хората споделят че са успели да се справят с никотиновата зависимост благодарение на този продукт! А какво е мнението на специалистите?  Те го отбелязват като най-добрият продукт за помощ с борбата с пушенето! Определят NicoZero като чудо, помогнало на хиляди клиенти! Може да разгледате мнения на официалния сайт на производителя още сега! Какво е моето мнение? Като човек, който контактува с много хора мога да ви кажа, че всеки използвал този продукт е повече от доволен от него и действието му!

Официален сайт: www.nicozero.bg

NicoZero – България – цена – аптеки

NicoZero - българия - цена - аптекиКъде може да намерите NicoZero ? Само онлайн! Не се предлага в аптеките или магазините, които наподобяват на аптеки! Защо? Защото производителите искат да ви предпазят от хилядите фалшификати на които може да попаднете! Навсякъде се предлагат много различни продукти, чието предназначение е да се справят с нуждата от цигари, но много, наистина много малка част от тях действат, а много от тях водят до странични ефекти, тъй като не са напълно натурални. Но NicoZero не е такъв! Той ще е на 100% ефикасен, ще ви помогне да се справите с тютюнопушенето по напълно натурален начин без да ви навреди! А каква е цената в България? Много, дори странно добра!

Може да я видите на официалния сайт на производителя. От където и трябва да поръчате вашия продукт. Поръчката е лесна и  бърза, не е нужно да въвеждате данните на картата си, просто пишете имена и номер, след това служител се свързва с вас за да потвърди поръчката и до няколко дни NicoZero е при вас, реален на реална цена в България!

Предимства:

 • ще помогне в борбата с тютюнопушенето
 • натурални съставки
 • няма да наддадете тегло
 • без синдром на отказване

Недостатъци:

 • продава се само онлайн на официалния сайт на производителя

16 COMMENTS

 1. NicoZero ми помогна да се справя с никотиновата зависимост бързо, лесно, без лекарства, хипноза и най-вече, без синдром на отказване. Невероятен продукт. След две седмици използване започнах да усещам как губя желание да пуша, вече цигарите не ме привличаха, а три седмици по късно усещах, че забравям че съществуват. Днес, два месеца по късно мога да кажа, че се чувствам като човек, който никога не е припарвал до цигара. Поздравление на производителите, това е един изключителен продукт с уникално действие!

 2. NicoZero е много добър и ефикасен продукт. Препоръчвам го на 100%, защото при мен помогна изключително бързо. Приемах го не повече от месец, и вече не ми се пуши. Поздравления за производителите му, съставките са в перфектна комбинация, защото освен ефективен, този продукт не води до пристрастяване и не прави странични ефекти.

 3. И аз съм доволна. Приемам го от 1 седмица и мога да ви кажа че вече усещам как ще се справя. Опитвала съм да спра коварните цигари милиони пъти, но винаги е било без успех. Този път имам чувството че това спрейче ще е ключът към моя успех. Стискайте ми палци, с удоволствие ще пиша за подробности.

 4. Уникален продукт! Иска ми се да го бях намерила много по-рано! Помогна ми се кратко време, но днес, месец и половина по късно съм уникално щастлива и доволна, вече не съм роб на никотина.

 5. Доволен! Много даже. Спрях цигарите само и единствено благодарение на този спрей и сега, днес, знам че никога повече няма да се върна към този ужасен вреден навик!

 6. И аз го препоръчвам. Прочетох страшно много позитивни отзиви, и реших да поръчам, да пробвам, въпреки че като пушач от много време не вярвах някакво билково нещо да помогне. Но, за щастие сгреших. Този продукт е уникален и реално помага.

 7. Напълно ефикасен продукт. Помогна ми много, вече изпитвам отвращение към цигарите и цигарения дим, а бях много сериозен пушач.

 8. Пропуших като много малка, може би 4 клас. Правех се на готина и ми се върна. Започнах да имам проблеми породени от никотина, станах много нервна и лесно избухвах. Всичко това докато не открих моя фаворит продукт на пазара! Много ми помогна, поздравления на производителите.

 9. леле, прочетох стотици добри отзиви и в бг сайтове и в чуждестранни! Много е добър явно този продукт! Определено ще поръчам и после ще пиша да ви кажа при мен има ли резултат.

 10. Доволна съм и аз. Помогна и на мен и на мама, а тя пуши от много, много години. Благодарности на производителя, много съм доволна! Препоръчвам го на всички близки и приятели, за това реших да напиша и отзив.

 11. Доволен съм, баща ми и аз го ползваме и двамата не пушим вече. Най-добрата част от този продукт е, че прави така, че да изпитваш отвращение към цигарите и миризмата им.

 12. Прочетох много позитивни отзиви и мисля и аз да взема да го поръчам. Пуша от 15 години и просто се моля това да е моят продукт помощник.

 13. Аз съм заклет пушач. Тоест бях. Пушил съм цели 40 години, но вредния ефект си каза думата. Започнах да се задъхвам и да имам проблеми с дишането, всичко това се дължеше на тютюнопушенето и възрстта, които взаимно се отблъскват. За мое щастие синът ми намери този спрей. Чул от колежка, че на нея много и помогнал. Е, много съм доволен и аз! При мен също се получи доста добре, вече почти не мисля за цигари, но няма да ви лъжа със или без спрей, пушенето е коварно а отказването му още повече! Но, без NicoZero нямаше да стигна до тук никога.

 14. Доволна съм! Поздравления на производителите за продукта, който освен че ми помогна да спра ужасните цигари направи така, че не качих НИКАКВО тегло. Това е истинско чудо, тъй като всички хора които спират цигарите без NicoZero качват килограми. Много съм щастлива и доволна!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here