Home Berry Box – отзиви – цена – българия – коментари – форум – мнения

Home Berry Box - отзиви - цена - българия - коментари - форум - мнения

Home Berry Box – отзиви – цена – българия – коментари – форум – мнения
3.9 (78.18%) 22 votes

Наближи ли зимата идва време да се сбогуваме с вкусните, любими сочни и червени плодове-ягодите. Това е нещо което знаем от деца. Ягодите са летен плод. Но, днес всичко е различно. Знаете ли че вече може да хапвате ягоди съвсем спокойно цяла година, независимо от сезона, независимо дали е лято, есен или зима. И това не е всичко, вие може да ги отглеждате лесно на балкона си. Как е възможно това? Възможно е с Home Berry Box. Най-новият, най-добрият, най-едрият и ранозреещ сорт ягоди на пазара! С  тези семена ще имате невероятна реколта ягоди само за 1 месец! Звучи уникално, защото е.

Дали ще направите бизнес от Home Berry Box или ще му се наслаждавате сами в къщи е ваш избор. Аз съм тук да ви разкажа какви възможности имате благодарение на този сорт, ще ви разведа из отзивите, мненията и коментарите на хората, които вече са се сдобили с Home Berry Box и са споделили по форумите и разбира се, не на последно място ще ви кажа от къде може да намерите единствения продукт на реална цена в България!

Home Berry Box – състав

Благодарение на Home Berry Box ще забравите за обикновените сортове, които раждат плодове 2-3 пъти годишно, и то плодове с размер до 5 см. Ще забравите за обикновения недостатъчно наситен и сладък вкус на ягодата, и най-вече ще забравите за генетично модифицираните сортове, които значително повишават риска от разболявания. Разбира се, ще забравите и за капризите на обикновените сортове, постоянните поливания и многото труд вложен! Как така? Е, всичко се крие в Home Berry Box и уникалният състав на семената.

Home Berry Box - съставНапълно естествен, на 100% не генномодифициран, този сорт гарантира уникална реколта до 12 пъти годишно! Да, на всеки месец! Home Berry Box гарантира едър плод с максимален размер и тегло около 90-130 грама. Храстите образуват много стъбла, растат гъсти и компактни. От един храст могат да се откъснат до 3 кг ягоди, които ще имат наситен сладък вкус, ален цвят на плодовете, ще бъдат сочни и както вече казахме 100% екологично чисти.

Сортът и съставът му са постигнати селекционно. Тези уникални семена не боледуват от обичайните болести за една обикновена ягода, неустойчива на вредители. И това не е всичко! Нашият неповторим сорт изисква МИНИМАЛНИ грижи, без допълнително наторяване, освен това, което е в пакета! Уникалният сорт с повишена устойчивост към външната среда се казва Fragaria Ananasa!

Официален сайт: www.home-berry-box.bg

Home Berry Box – как се приема? Как се използва?

Home Berry Box - Как се приема? как се използва?Нека отговорим и на въпросите как се приема и как се използва Home Berry Box. Има много голямо изобилие от причини за несполучлива реколта ягоди. Те включват напразно вложени усилия, недостатъчни грижи, некачествени сортове и семена, климатични условия неподходящи за ягодите, неправилно засаждане и т.н. Всичко това води до напразни усилия и загинала реколта. Вие ще забравите за всичко това с Home Berry Boх, тъй като за пълноценното им отглеждане са достатъчни 5 минути на ден. Сортът е достъпен лесно и просто без големи финансови разходи а рентабилността е гарантирана, вие ще имате пълна възможност да се насладите на свежи ягоди, както и да имате допълнителен доход целогодишно. Какво получавате вие? Качествена реколта от гигантски ягоди. Екологично чист сорт от премиум селекция. Семена, подходящи за отглеждане на всякакви условия, както вкъщи, така и  на вилата. В опаковката, която ще получите ще има всичко необходимо за отглеждането на уникалните ягоди. Само след месец ще берете ягоди с кофи, не в градината, а направо вкъщи!

Какъв е процесът на отглеждане? Максимално прост! Основната задача на селекционерите, които са създали Home Berry Box е била опростяване и голямо съкратявана на процеса на засяване и отглеждане. За това и мога да опиша целия процес само в три прости стъпки. Първо, засадете семената в почвата, спазвайте инструкциите и използвайте специалното наторяване от комплекта. Второ, спазвайте постоянен температурен режим и поливайте редовно. Трето, наберете реколтата от големи и сочни ягоди само месец след засаждането!

Знаете как се използва и как се приема, нали? С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ!

Home Berry Box – коментари – мнения – форум – отзиви – бг мама

Стигнахме и до това, което най-много ви интересува. Какви мнения, коментари и отзиви споделят хората по форумите за Home Berry Box, като бг мама например. Това, което ще намерите са различи, положителни коментари. Някои хора споделят, че използват Home Berry Box за допълнителен доход, тъй като по сметките на хората са с над 6500 лв годишен приход благодарение на тези семена. В мненията се вижда и благодарности за добрия сорт и за това, че не е лъжа. В коментарите ще прочетете че ягодите зреят целогодишно, независимо от сезона и климата, че реколтата е невероятна и че многократно оправдава разходите.

Home Berry Box - коментари - мнения - форум - отзиви - бг мама

Специалистите, които попитахме не във форумите а на живо казаха че това е най-добрият сорт за който са чували. Те определят ягодата като един от най-трудните за отглеждане сортове, но благодарение на Home Berry Box това не е така.  Определят го като сорт, който няма нужда от много грижи, но е най-рентабилен за реализация. Вече знаете, че това е един истински и неповторим сорт, който напълно заслужава хилядите гаранции и награди, които е получил. Какви са те? Home Berry Box е изборът на участниците на фестивала на ягодата в село Боровци, област Берковица. Също така е и победител на панаира Цветна Есен 2019, гр. Пловдив- 2019. Става победител и в страната за гурме с ягоди в Пловдив, както и взима награда за селекционен пробив за 2019.

Официален сайт: www.home-berry-box.bg

Home Berry Box – България – цена

Каква е цената на Home Berry Box в България? Уникална, като самия продукт! За тези пари вие получавате шанс да ги утроите. Както казах, има хиляди хора, които са удвоили или утроили или дори направили свой бизнес благодарение на този сорт.

Home Berry Box - българия - ценаПоръчката е изключително лесна, попълвате заявка като използвате формуляра на официалния сайт на производителя, след това потвърждавате поръчката, когато някой от сайта се свърже с вас. В рамките на няколко дни ще получите семената Home Berry Box и само след месец ще може да си наберете първата реколта уникални и неповторими ягоди.

Цената в България може да проверите на официалния сайт на производителя и е изключително важно да знаете, че този уникален и неповторим сорт се предлага  само и единствено онлайн! Никъде другаде. Защо? Защото е единствен по рода си и не трябва да бъде объркван с някой друг. В една агроаптека има хиляди сортове и вие взимате просто  някой, но с Home Berry Box който се предлага само и единствено онлайн няма опасност да стане така.

Предимства:

 • до 3 кг ягоди от храст
 • може да се отглежда както в къщи така и на вилата
 • целогодишна реколта
 • едър и ранозреещ сорт
 • плодове с големина на половин длан и уникален цвят

Недостатъци:

 • предлага се само и единствено онлайн на официалния сайт на производителя.

14 COMMENTS

 1. Home Berry Box е най-добрият сорт на който съм попадал последните 4 години. Търсех нещо, което да не се поддава на вредители, търсех нещо което не трябва да се пръска и наторява постоянно, а това че е толкова лесно за отглеждане и целогодишно дойде като огромен плюс. Поздравления на хората които са стигнали до това чудо. Много съм доволен и бих го препоръчвал на приятели и познати, но в момента гледам да го държа за себе си, защото правя бизнес хаха. Да си призная, този сорт ми донесе сериозен доход!

 2. Прочетох много добри отзиви, а търся нещо което се отглежда лесно и е вкусно. Започвам с градинарството тепърва и се надявам това да е сорта за мен, да не ме измъчи и в същото време да е вкусен и хубав. Ще пиша след месец какви са ми впечатленията.

 3. И аз съм доволна. Гледаме си две храстчета на терасата, много добър сорт. Освен за вкъщи става и за вилата разбира се. Гледа се лесно, не изисква много грижи и много ми допада честно казано.

 4. Препоръчвам го, доволна съм! Не очаквах да дава толкова много продукция, но действително от храста събираме около 2 кг и малко ягоди за месец. Супер е!

 5. И аз съм доволна от сорта. Харесва ми, вкусно е, големи плодове, ярки и приятни освен на външен вид и на вкус.

 6. Наистина Home Berry Box е много добър сорт. Доволна съм, гледала съм много различни видове сортове, до сега не бях попадала на нещо толкова бързо растящо и добре действащо. Поздравления за добрия сорт, определено ще продължа да го садя за напред. Не планирам скоро дори да пробвам нещо различно, много ми допадна.

 7. И на мен много ми харесват ягодите които ражда този сорт. Големи и сочни са, като по картинките и на вкус са много добри. Не знам как са ги направили толкова добри и лесни за отглеждане, по принцип ягодите се гледат доста трудно, но този сорт е друго нещо. И най много ми харесва това, че не се поддават на гадинки. Много добро!

 8. Този сорт дава мега много за цената си. Не губите нищо ако го пробвате, разходите ви ще са само за семената и вода, но ако решите да го продавате ще направите яко печалба. Доволен съм!

 9. И аз съм доволна. Мъжът ми сади Home Berry Box вече втора година подред, попаднахме на тях на един фестивал в Пловдив. Много са вкусни, сочни, добри! Препоръчвам ги, ще си имате уникални ягоди целогодишно :)!

 10. Супер е! Може би не ви се вярва че ще получите толкова големи и много ягоди, но с правилните грижи този сорт ви дава уникални продукти. Плодовете действително са много големи, а от един храст съвсем спокойно събирам 2 кг, че дори и повече. Не се занимавам излишно с поливане и тн, и съм много доволен, поздравления!

 11. И аз си търся нов сорт който да пробвам, защото садя от години ягоди, но нещо последните две години ми куцат, все ги нападат гадини или не издържат на дъждовете. Надявам се Home Berry Box да е моя сорт. Ще пиша за подробности, поръчах го днес от официалния сайт и пише че ще дойде до три дни. После ще го насадя веднага, така че след месец и малко ме очаквайте с искрено мнение.

 12. Супер продукт! Ягодите са много вкусни, гледаме си ги в къщи, на терасата, не отнема много време, едно поливане и всичко е наред. Също така са много красиви храстите, изглеждат като декоративно цвете, дори мога да кажа че разкрасиха терасата ми. Като цяло съм доволна и ги препоръчвам на всички, които искат да отглеждат нещо красиво, лесно, компактно и вкусно в къщи. Може и на вилата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here