Clean Forte – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки

Clean Forte - отзиви - коментари - форум - мнения - цена - българия - аптеки

Clean Forte – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки

3.4 (68.93%) 56 votes

Тази история е за едни паразити и техния удобен временен дом – човешкото тяло.За много здравно грамотни хора, едва ли е новина, че 99% от човечеството е опаразитено. Вероятността във вашия организъм да няма паразити, е по-малка от 1%. Това не се случва на изолирана група хора, в обстоятелства с повишен риск от опаразитяване. Случва се навсякъде, на всеки човек. Ако имате домашен любимец, то със сигурност го обезпаразитявате редовно – външно и вътрешно. Особено животните, които излизат навън. Ние сме изложени на същите външни фактори, както животните. Тогава защо на повечето хора дори не им хрумва, че е възможно в телата им да пребивават тези нежелани гости – паразитите? Колко пъти в живота си предприемаме обезпаразитяване на собствените си тела?

Веднъж попаднали в организма паразитите могат да се настанят в очите, белите дробове,в черния дроб,в жлъчния мехур,в кръвта ,в главния мозък,в сърцето,в червата,в пикочните органи,в мускулите. Те могат да живеят в човешкото тяло дълги години, без да забележим здравословни проблеми, а някои от гадинките достигат застрашаващи размери от няколко метра. Проблемите се появяват поетапно и обикновено без да заподозрем връзката им с нежеланите гости .

Паразитите в човешкото тяло могат да предизвикат поредица здравословни проблеми – като:

  • Трихоцефалез – загуба на апетит, гадене и запек, загуба на тегло, раздразнителност и кратки припадания.
  • Аскариоза – обрив, болки в корема, гадене и повръщане. Ако не се лекува, могат да се появяват инфекциозни заболявания, бронхит и пневмония.
  • Захарен диабет – причинява се от трематод ,вид плосък червей, който попада в тялото чрез едрия рогат добитък.
  • Цистицеркоза – заразяване на главния мозък. Силно главоболие, влошаване на зрението, в напредналите случаи – гърчове, пристъпи и припадъци.
  • Ентеробиоза – причинява се от острици, често се заразяват децата. Причинява сърбеж в областта на ануса, абсцеси на кожата, може да доведе до апендицит.
  • Онкологични заболявания – причиняват се от някои видове червеи.

Паразитите са най-лошо диагностицирания здравен проблем. Това се дължи на факта, че има хиляди видове паразити, но няма универсален метод за идентифициране на всеки един от тях. За наша радост вече можем да използваме новия продукт за унищожаване на паразитите и възстановяване на тялото Clean Forte .Clean Forte са капки, които според официалният им сайт, имат широк спектър на действие и гарантират 100% ефективност. А потребителите споделят предимно положителни мнения и отзиви в онлайн форумите. Те отчитат и достъпната цена в България, която в момента е с отстъпка от оригиналната му стойност.

Clean Forte – състав

Clean Forte - съставВисоката ефективност на капките Clean Forte се дължи на комплекса от активни вещества, към които паразитите , не развиват устойчивост. Според официалният сайт, в състава им влизат мощен комплекс от екстракти от лечебни растения ,които унищожават всички познати видове паразити. Помагат при прочистването на органите и тъканите, неутрализират интоксикацията, която е вследствие от паразитната инфекция. Регенерират лигавицата, пречистват кръвта, лимфата, междуклетъчните течности. Нормализират окислително-възстановителното равновесие, което заплашва с образуването на ракови клетки. Повишават имунния статус и съпротивителните сили на организма. Възстановяват и нормализират функциите на потиснатите органи, поставят хормоналния дизбаланс в ред. Заздравяват механичните увреждания, получени в резултат на жизнената дейност на паразитите. Премахват възпаленията, болката, спазмите на гладките мускули.

Ето и основният състав на био-формулата на натуралните капки за унищожаване на паразитите и възстановяване на тялото Clean Forte:

Екстрат от карамфил – Карамфилът съдържа 36 различни съставки, като най-важната от тях е ценното етерично масло, наречено евгенол. В допълнение към него е изобилието от калий, натрий, фосфор, желязо, манган, фибри, йод, витамини К и С, изключително ценните омега три киселини, калций и магнезий,съдържащи се във всяко миниатюрно зрънце. Унищожава всички известни видове паразити.

Екстрат от котешка стъпка – Цветовете, листата и стъблото на котешката стъпка съдържат високи дози сапонини, фитофеноли и биофлавоноиди. Това обаче са само някои от най-богато представените в котешката стъпка биологично активни вещества. Освен тях в състава ѝ се откриват още над 1000 вещества, допълващото се действие на които подсигурява изключителните здравни ползи от котешката стъпка.

Екстрат от орех – Основните свойства на листата от орех, кората на орех и зелената обвивка на плодовете на ореха са противовъзпалителни, запичащи, тонизиращи нервната и храносмилателната система. Придава им се и способността да понижават артериалното налягане и нивото на кръвната захар. Повишава имунитета и съпротивителните сили на организма.

Екстрат от пелин – Сладкият пелинът се използва за елиминиране на кръгли червеи. Различните видове кръгли червеи са най-честата инфекция с паразити в света, разпространявани директно от човек на човек и причиняват редица заболявания. Той повишава имунитета, като променя функцията на макрофагите и броят на неутрофилите (тип бели кръвни телца) благодарение на сулфатни полизахариди като ксилоза, глюкоза, арабиноза, галактоза и галактозамин.

Изследванията показват, че билката показва широк спектър на антимикробна активност срещу няколко бактериални щамове, включително ешерихия коли и салмонела. Рстението потиска растежа на много широк спектър от тествани гъбички и демонстрира антиоксидантни свойства по време на тестването. Сладкият пелин потиска растежа и на Candida albicans. Това е най-честият тип инфекция от дрожди, открита в устата, в чревния тракт и влагалището, и може да засегне кожата и другите лигавични мембрани. Candida albicans може да причини всички видове общи, но силно нежелани симптоми на кандидоза.

Официален сайт: www.clean-forte.bg

Clean Forte – как се използва? Как се приема? Дозировка

Съветът на официалния сайт, затова  как да се приема Clean Forte , е това  да става само на гладно ,тридесет минути преди хранене.Необходимата дозировка е тридесет капки Clean Forte разтворени в 200 милилитра вода .Също така от там ни информират как да се приема Clean Forte ,за да се изчисти организма от паразитите още след първия курс.Необходимата дозировка да се приема двадесет и един дни.

Clean Forte – форум – коментари – мнения  – отзиви  – бг мама

Clean Forte - форум - коментари - мнения  - отзиви  - бг мамаСпоред официалният сайт , натуралните капки за унищожаване на паразитите и възстановяване на тялото Clean Forte са  сертифициран и препоръчван от лекарите препарат, от ново поколение, който е  без странични ефектии може да се прилага от 3-годишна възраст по препоръка на лекуващия лекар.Има меко и ефективно комплексно въздействие.Използването на капките Clean Forte помага за унищожаване на паразитите и възстановяване на организма от въздействието им. Формиране на устойчивост към, паразити, гъби, бактерии. Подобряване на състоянието на косата, ноктите, кожата, нормализиране на теглото.Повишаване на физическата и умствената активност, общия тонус.

Коментарите и мненията на потребителите за натуралния продукт, споделени като отзиви в онлайн форумите, потвърждават  тези твърдения. Освен това, не се споменава за наличието на неприятни странични реакции, нито пък за друга форма на противопоказания в мненията и коментарите в Бг мама, както и в отзивите на други електронни форуми. Липсата на сигнали за възможни неприятни реакции, последващи приема на продукта, не означава непременно, че такива не могат да възникнат при отделния индивид. Производителят съветва всички да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба!

Clean Forte – цена – българия – аптеки

Clean Forte - цена - българия - аптеки​Капките Clean Forte не могат да бъдат намерени в кварталните аптеки. Те се поръчват и заявяват чрез попълването на име и актуален телефонен номер в дигитална бланка на официалния уебсайт. Тези данни са нужни, за да може представител на дистрибутора да звънне с цел доуточняване на детайлите около доставката.

Текущата към момента, промоционална кампания дава шанс на всеки да вземе Clean Forte   на цена в България с голяма отстъпка от оригиналната му стойност. Запомнете натуралният продукт Clean Forte, не може да се закупи от аптеки, а само чрез попълване на кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт и само сега на цена в България с отстъпка от неговата автентична стойност.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here