Acupressure Mat – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки                     

Acupressure Mat - отзиви - коментари - форум - мнения - цена - българия - аптеки 

Acupressure Mat – отзиви – коментари – форум – мнения – цена – българия – аптеки                     
4.3 (86.38%) 47 votes
Уморявате се след работа, или пък след тренировка? Онлайн света в момента ви кара да стоите в една поза по цял ден, пред компютъра и вече усещате ужасната болка в гърба, врата, но не искате да давате пари за физиотерапия и масажи? Е, вече е напълно възможно да се справите с тези проблеми докато си лежите, у дома! Как? Благодарение на Acupressure Mat. Това е масажен комплект от иглена подложка и възглавница.

Acupressure Mat свързва древни техники за лечителство и съвременни технологии- акупунктура, рефлексотерапия, мануална терапия и масаж. Звучи уникално, защото действително е. Този продукт успешно ще облекчи болката в гърба и врата, ще подобри кръвообращението в тялото ви, което ще доведе до много други положителни ефекти и в същото време, ще ви зареди с енергия за следващия ден! За повече информация, отзиви, коментари и мнения, споделени по известните форуми продължете да  четете. Освен това, ще ви кажа от къде може да закупите продукта на реална цена в България, както и как да го използвате. Късмет!

Acupressure Mat – как се използва? Как се приема?

Най-важното, което трябва да знаете за Acupressure Mat е как се използва и как се приема? Е, използването на този комплект е наистина лесно и има ужасно много позитивни ефекти върху вас, външния ви вид, тялото ви и психическото ви състояние. Използването му е изключително лесно. Употреба в продължение на 10-30 минути на ден е напълно достатъчна за постигане на повече от отлични резултати. Този висококачествен продукт от ново поколение освобождава ендорфини в тялото ви, благодарение на акупресурен масаж който прави. Това води до подобряване на настроението ви, облекчаване на болката и затопляне. Кръвния поток се подобрява и стимулира подобряването на снабдяването на клетките с хранителни вещества. Ефективността идва от неговите 230 плочки и общо 6210 акупресурни точки.
Как се използва и как се приема? Тялото се разполага равномерно върху точките за контакт. Възможно е да почувствате лек дискомфорт в началото, но трябва да лежите неподвижно.

Acupressure Mat - форум - коментари - мнения  - отзиви  - бг мамаАко лежите по гръб- Acupressure Mat ще стимулира точките по гръбначния стълб и ще донесе облекчение при болки в шията и гърба. Ако лежите по корем ще отпусне мускулите на диафрагмата и ще подобри дишането. Ако седите в седнало положение ще премахне напрежението и ще отпусне мускулатурата на задните части. В легнало положение с бузи върху клима ще релаксирате челюстта си. Препоръчителната употреба през първите 4 дни е 10 минути. Следващите 10 20 минути, най-добре преди лягане. След 14-тия ден може да използвате килимчето 20-40 минути или толкова, колкото искате. Тялото ви вече ще е свикнало на 100%!
Acupressure Mat е изключително лесен, но ефективен уред, който ще намали всякаква болка и напрежение в гърба и врата ви, ще намали мускулното напрежение, ще отпусне тялото и ще подобри съня на 100%.

Официален сайт: www.acupressure-mat.bg

Acupressure Mat – форум – коментари

Сега, нека ви разкажа какви коментари прочетох във форумите. Ако трябва да бъда честна, всичко което видях бе позитивно. Да, има хора, които са постигнали нереални резултати и са споделили за тях в коментарите си, но има и такива, които просто го използват като начин за всекидневна релаксация. Така че, скъпи приятели определено ще останете доволни от Acupressure Mat.

Acupressure Mat - как се използва Как се приема ДозировкаИма няколко вида цветове,  черен със сини бодли, черен с оранжеви бодли и черен със сини бодли. В работата им няма никаква разлика, те всички водят до едно и също- много добър ефект върху вас. Acupressure Mat е одобрен от СЗО и препоръчан от лекарите и специалистите в тази област.
По форумите прочетох че доста дами не са разбрали как се поддържа килимчето, така че ще ви споделя тук. За да почистите Acupressure Mat, вие трябва да го изперете на ръка, като предварително трябва да извадите дунапреновата част. Не се препоръчва центрофугиране, тъй като може да повреди шиповете. Когато съхне, не го поставяйте за дълго време на слънце. Лесно и просто!

Acupressure Mat – мнения – отзиви – бг мама

В мненията и отзивите си, хората употребявали Acupressure Mat един или повече пъти открито споделят за какво помага той. Е, това , което прочетох в бг мама е, че този продукт е премахнал болката на хората в : гръб, врат, рамена, кръст, шия и т.н. Като цяло, един уникален продукт с уникален ефект.

Acupressure Mat - съставВ отзивите и мненията си хората определят Acupressure Mat като невероятен и изключително ефективен продукт, който помага за всичко отбелязано. Направен е от изцяло екологични материали- памук, лек, влакна, което го прави добър за вашето тяло, за кожата ви и за природата. Комплектът служи много дълго време и това е отбелязано в отзивите на хората. Не е вечен, разбира се, но хората ползват Acupressure Mat с години без да имат никакви проблеми с работата или ефективността му.

Като цяло, Acupressure Mat е идеалния аксесоар за всеки човек, който иска да бъде здрав и да води активен начин на живот. Той облекчава болката и напрежението на мускулите, подобрява кръвообращението и изпълва тялото с енергия. В допълнение, въздействието на иглите има лимфен дренажен ефект и помага да се отървете от целулита и телесните мазнини. Много добри ефект, както казах, защото продукта е напълно невероятен.

Официален сайт: www.acupressure-mat.bg

Acupressure Mat – цена – България – аптеки

Най-важната част е тук- от къде трябва да закупите Acupressure Mat в България, на реална цена? Е, само и единствено от едно място и това не са аптеките. Може би ще се насочите първо на там, когато тръгнете да поръчвате този продукт, но това ще бъде грешка.

Acupressure Mat - цена - българия - аптекиAcupressure Mat може да се закупи не от аптеките, а само от едно единствено място и това е сайта на производителя за България. Добре, а защо? Защото има много, наистина много подобни продукти, които производителите се опитват да отбягват тези ментета, за да може нашият уникален продукт да бъде поръчван вместо тях. Но това не прави получаването му по-трудно. Вие може да го поръчате на официалния сайт на производителя и до няколко дни Acupressure Mat ще е при вас. Ще може да платите чак при получаване, за да сте сигурни че личните ви данни са в безопасност. А на каква цена в България се предлага този продукт? Напълно съобразена с българския пазар и много добра.

Предимства:

 • успокоява болките в гърба, раменете, врата, кръста и ставите
 • повишава кръвообращението
 • отпуска тялото
 • намалява мускулното напрежение
 • освобождава ендорфини
 • насища тялото с кислород
 • подобрява съня
 • действа положително над психиката

Недостатъци:

 • може да се закупи само и единствено от едно място- официалния сайт на производителя

Официален сайт: www.acupressure-mat.bg

15 COMMENTS

 1. Много съм доволна. Тренирам от години фитнес и винаги имам някакви схващания и мускулни трески. Карах мъжа ми да ми прави масажи, ама никога не ме отпускаше напълно, а на физиотерапевтично не обичам да ходя. От както си го имам него, всичко е наред. Много добре ми действа, прави ми много хубав масаж и тялото ми е много по добре откакто го използвам. Вече след тренировка съм директно там и други проблеми нямам. Препоръчвам го на 1000%

 2. Много съм доволна и аз. Acupressure Mat е наистина добър продукт, който ми помогна много с болките в гърба. Лягам си върху него след работа, а работя по цял ден седнала пред лап топ. И веднага след като седна забравям да усещам каквото и да е. Много добър продукт!

 3. Поздравления на производителите за много добрия продукт, който са направили! Препоръчвам го, много добро действие! При мен помогна страшно много, жена ми също го ползва постоянно и не можем да се разберем хаха. Поздравления!

 4. Все едно ходя на физиотерапия се чувствам благодарение на Acupressure Mat! След 20-30 минути терапия с него се чувствам като нов човек! Препоръчвам!

 5. Имам болки във врата и мисля да го закупя. Прочетох много наистина много добри отзиви и мисля действително да го взема. Ще пиша след време за да ви дам и моя отзив.

 6. Много добър продукт, наистина. Поздравления на производителите. Много ми помогна, правя си терапии всяка вечер и ми е много хубаво, много ме отпуска. Препоръчвам!

 7. Помогна ми с болки в гърба и врата, помогна ми на психиката и на съня. Изключително добър продукт, много ми харесва и бих го препоръчала. Ползвам го всеки ден и ще продължа да го ползвам колкото мога. От година горе долу го имам и до сега никакви проблеми не съм имала с него и работата му. Поздравления на производителите, препоръчвам го.

 8. Няма да спра да използвам този продукт никога! Уникален е, много добре действа и ми помага зверски много. Бих го препоръчала на близки и познати, определено. Купих този продукт на официалния уебсайт http://www.acupressure-mat.bg

 9. Винаги след като използвам Acupressure Mat се чувствам много добре. Някак успява да действа добре на психическа основа дори. Препоръчвам го на 100%.

 10. При мен Acupressure Mat подейства положително дори на съня ми! Наистина невероятен продукт. Оправи болките в гърба ми много бързо, а сега го ползвам всяка вечер преди заспиване, освен че ме отпуска страшно много ми помага и на съня, спя като бебе, наистина добър продукт!

 11. И аз не съм го ползвал, но ще взема да го поръчам, защото ми звучи че е много добър продукт. Дори да не помогне напълно със сигурност ще има много добри ефекти върху мен.

 12. Много добър продукт, при мен имаше много добро действие. Усетих как подобри кръвообращението ми и как като цяло откакто го използвам се чувствам цялостно много, много по-добре. Препоръчвам го!

 13. И при мен имаше много добро действие. Не го ползвам в момента, но когато имах силни болки в гърба и врата в следствие на работа на студ много ми помогна. Сега ще взема едно за майка ми , защото се оплаква от такива неща.

 14. Acupressure Mat помогна страшно много на майка ми за болки в кръста. Сяда всяка вечер и си прави масажи с него и казва, че и помага страшно много. Така че смело мога да заявя че и аз го препоръчвам!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =