Тялото и ума при лечението, когато Взаимодействие доставя хармония

Rate this post

Сливането на специалист интереси, логистика, а също и любопитство представени виражи, който ни дава първоначалния опит, за да постави на клиенти с ПТСР, намеса, състоящ се от йога-терапия и когнитивната терапия, както и кацнахме здраво! Това е повече опит, който предлага голямо определение за нас, като професионалисти, така и не-малко за обикновените клиенти. Нашият метод се основава на ясна състояние, че ние можем сесии да сложите почти на вратата. Клиент-конференция в рамките на един час йога изпълнили 15 минути на сеанс с когнитивна обработка. Това е зала, украсени и пригодени и за двете цели-едната с йога упражнения, топли, а също и релаксиращ осветление, което ви кани на вълнуваща дискусия с клиента като психолог във физическия, очи в очи.

Тялото и ума при лечението, когато Взаимодействие доставя хармонияСледното е академична оценка на предмета, осветление на опит, както и препоръки за нашия метод. Психологически и физически признаци на ПТСР, разбира се, трябва да бъдат изчерпателно медицинска история на клиента, тъй като много от тези характеристики също отново и редица други честите психични разстройства, такива като стрес и тревожност, депресия или тревожност.

По-рано се е смятало, че патогени са били отворени за един (живот) на вредни повод, както и да активира веднага или скоро след появата на признаци и симптоми, които могат да бъдат диагностицирани с ПТСР. Днес този образ най-често хората идват с няколко лота, което им дава признаци и симптоми на ПТСР. Симптоми като повишена раздразнителност, indsovningsbesvær, напомня, памет, а също така внимание на проблема, освен поднимаемой isoleringstendens. Тези признаци и симптоми на често заедно с виден физическата част на формата на главата.

Че може йога УПРАЖНЕНИЯ за доставка хора с ПТСР?

Ключовата дума в йога е наличието на. Липсата на интимност може да постави тялото в състояние да обясни бойна готовност във връзка с това, че той дава възможност за автоматизиране на идеи, усещания и реакции, за да го контролира. Видимостта възникне на първо място, с акцент върху дишането, набор от физически преживявания в ефективността на упражнения от йога позиции, както и медитативни упражнения.

Че може йога УПРАЖНЕНИЯ за доставка хора с ПТСР?Диша Стратегия на йогийски дихателни активират парасимпатикова нервна система, която успокоява опит както външни, така и вътрешни сътресения. Пример за това е така наречената Уджайи дишане, при който на клиента се препоръчва да се направи слабо напрежение на гласови кабели.

  1. Въздухът се люлее по този начин, както и от белите дробове с по-малък размер на пътеката в гърлото, отколкото обикновено, и това прави indåndingerne както и udåndingerne по-дълго, отколкото обикновено.
  2. Тази процедура се отразява на нервите, поради това, че тялото е особено дълъг изпращане на дишането анализира, че повече не се нуждаят от борбата, или да напусне, но може да го смекчи arousalniveau.
  3. Хората, които виждат този åndedrætsmetode, също неспособна hyperventilere, тъй като тя завършва с физическа гледна точка, е трудно.

В допълнение към тези ценни експозиция развиват дишането, с удобен отделни friktionsstøj, когато въздуха преминава през тесен процеп между пеенето кабели, както и от честотата на звука допълнително допринася за релаксиращ ефект.

Наистина да се почувствате тялото

Psoasmusklen, нашият огромен hoftebøjermuskel, сред мускули, които са най-податливи на високо ниво на кортизол в кръвта. Договарящите фактор, когато задумчивая нервната система е в играта, както и напрежение в мускулната тъкан поддържа постоянен обясни stresspåvirkning, който е признат за ПТСР. Парцел конкретно на този мускул може да е в резултат на потенциално да се върне обстоятелства и намаляване на повишено ниво на активност на нервната система, така че тялото може да си позволи охрана падат, а също и да предизвика аварийно възможности за обратна връзка.

Наистина да се почувствате тялотоЧесто psoasmusklen наистина здраво, и да се справят с мускулите в yogastillingerne ще бъде, следователно, да се даде допълнителен бонус под формата на ендорфини, парцел гипертонуса мускулите основна стартиране. Клиентът се интересува от това, за да запис на видео физически преживявания по време на и след удължаване се чувстват физически резултати и по този начин създават усещането за присъствие в този момент. В 3-ри части, като в същото време трогателно. Самият сензорен план, за да помогне на клиентите по-дълбоко във физическото участък, и обикновено много по-дълго и много по-малко повърхностни вдишвания с него. Също така специалист докосване на спусъка освен това, хормон окситоцин, който само няколко неща, тъй като е известно, за да се намали тревожността, както и изграждане на доверие. Той съдържа съставки, които подсъзнателно и много услуги, отговарящи обикновено трябва да се следват за обработка на команди.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here