Колко време в предната част на компютъра система уврежда очите?

Rate this post

Можете да инвестирате по 7 часа на ден пред компютъра система? Днес използването му е важна, а също така и различни нужда от все повече и повече време пред екрана, въпреки това, според японски изследвания, погледна към екрана, по много часове, със сигурност ще навреди на слъзните филм, което е много важно завинаги смазване и запази визията на ясен и отчетлив.

Колко време в предната част на компютъра система уврежда очите?Прекарвате повече от седем часа на ден пред компютъра система? В момента използването му се превърна в незаменим, както и различни задачи се изискват все повече и повече време пред екрана, въпреки това, според японски изследвания, гледат на екрана, за многобройните часове, със сигурност вреди на слъзните на филма, която е необходима завинаги смазване, а също и за поддържане на зрението и добре определени. Резултати от проучване Проучване, проведено от специалист по очни болести Юичи Uchino от Университета Кейо в Япония, и излезе в офталмологията, те открили, че колкото повече време прекарва пред екрана, по-малко протеини (поддържа влажността на очите) присъства в очите, както и по-суха, прибягват до него.)

  1. Тези, които са инвестирали повече от 7 часа на ден гледат на екран, средно, в сравнение с това, което се отделя много по-малко от 5 часа снимахме на видео.
  2. Те предупреждават, че повишаването на exosición в компютърната система екрани води до намаляване на здравословни нива на протеин до такава степен, че може да се сравни с броя разположен в хора, които се предполага, че разстройство напълно сухо око средно.

Което е напълно сухо око?

Влакното е много повече, отколкото тези, които ще се откажат от солено, идваща от очите му, когато той плаче. И в истината, трябва да намажете очите и за премахване на фрагменти и чужди тела. Здравословен и балансиран режим на слъзните на филма в очите трябва постоянно визия Според Американската академия на Oftamología, сухота в очите се установи, когато окото не е в състояние да поддържа слой здрави сълзи, които могат да доведат до болка в очите, проблеми със зрението, язви на роговицата, както и конюнктивата.

Което е напълно сухо око?Напълно синдром на сухота в очите предизвиква дразнене, парене, болезненост, опит в международен орган или песъчинките на повърхността на окото, които от умора или дебелина на клепачите, или повръща. Щит за зрението ви. Най-важното-да се подчинява на правилата, т.е. да се твърди, че на всеки 20 минути отклонява погледа си от компютъра и да провери нещо, на 20 метра от минимум секунди. Можете също така да отворите и затворите очите си за няколко секунди, за да се масло и ги отпуснете очите Не забравяйте, че колкото по-близо сте до дисплей, много повече инициатива ще направи очите ви, опитайте се да преместите екрана малко назад, за да се намали стреса.

Дисплей компютърна система увреди очите ви?

Слух: можете да видите на дисплея на компютъра, също така за дълго време може да увреди очите ви. След това, като гледам на дисплея в продължение на няколко часа, както и часа, наистина се почувствах върху себе си поглед напълно суха, възпалена или сърбеж? Визията е станало неясно, или да сте виждали двойно? Тогава главата ми започва да навредят, поради факта, че ти си косоглазый или че правиш всичко възможно, твърде много, за да се съсредоточи? Дискомфорт на очите, като призив към намалява в очите …

Дисплей компютърна система увреди очите ви?или да се откажат от вашата система от скалата. Но що се отнася до Mac компютри и компютърни всъщност са виновни за нашите износени очите? Присъдата: използва компютърни системи, определено може да се подчертае очите, но има начини да се бори с щетите В проучвания е доказано, че между 50% и 90% от гражданите, които работят в предната част на компютъра, на дисплея има някои симптоми на проблеми с очите. Ние ясно видяхме, че много хора страдат крив твърди очите на д-р Брайън боксьор Wachler.

Час по час се съсредоточи и в близост не се отпуска, като цяло, основните нарушители. Проблемът е толкова разпространен, че тя също има име. Wachler твърди, че хората обикновено моргают по 18 пъти в минута, която обикновено овлажняване на окото. Обаче ритми на мигане намалява, когато се гледа на екран на компютър или други цифрови притурка, и това може да доведе до очите си, за да се затопли, суха, руж или сърбеж.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here