Дъска коса: как да се грижим за косата?

Rate this post

Косата страда от оцветяването? Уморени ли сте от тръни и сухи коси и мазна? Всъщност, косата се сблъскват с различни видове ситуации. Различни причини могат да доведат до здравето на косата. Виждам само, как да се грижим за косата си. Защо косата си те са претърпели? Това не отрича. Вярно белина и оттенък на косата руините на състоянието на последния. Ако купувате продукти, които не са оригинални и не ми пука след това на суха коса ще бъде осигурена.

Дъска коса: как да се грижим за косата?Грешен избор на шампоан и след шампоан, а също така masqueen е първоначалната причина за разрушаването проблем коса. Липсата на съдържание, независимо дали отрезание вилици за козметик или всички-естествената терапия е 2-та водеща причина. С помощта на коригиране на iron неизвестна марка допълнително прави косата са в лошо състояние. Къдрава коса, гладка или къдрава, всички типове коса, обадете се на уникалното лечение. Научете как да се грижи за косата си, без да харчите по-голяма сума. Дори и оцветяването на косата определено ще е перфектен блясък с тези няколко идеи.

Как да се справим с косата си?

Ако принадлежите към числото на тези хора, които ще подкрепи икономическата ситуация, а не на високо качество, тогава ще трябва да конвертирате вашата гледна точка. А също и тя започва с избора на отлично средство за косата си.

Как да се справим с косата си?Сушене, отстраняване на изравняване ютия, Ютия ключалката трябва да е от специалист марка. Изолиране на уникален бюджет за придобиване на самолети. Въпреки това, не използвайте ги често, вашите нужди на косата, за да си поеме дъх. Следвайте тези указания, ако искате да се справят с косата: Измийте косата с топла вода, както и с честота 2 дни. Когато взимате душ, не е нужно през цялото време да ги обелете, в противен случай, те със сигурност ще бъдат прекалено сухи. Изберете за себе си шампоан, който съответства на вашия тип, а също, ако е възможно, стойте далеч от шампоани за коса, които съдържат парабени. Те наистина са опасни.

Ако имате къдрава коса или къдрава, използвайте шампоан или балсам. В сравнение с косата гладка, а също и изискване на мазнини е да използвате мек шампоан.суха коса Ако имате руса коса, избирайте шампоани за коса, които са богати на аминокиселини, а също и на минерали. Тези услуги за ремонт на повредена коса след боядисване. Също така, ако косата ви е суха, използвайте шампоани за коса, които са богати на глицерин. Природни методи на лечение са най-препоръчително, за да възвърне естествения блясък на вашата коса. Една терапия месечно или веднъж на няколко седмици, да се разчита на продукт, който трябва да бъде оценен. Между кокосово масло, алое вера, лук и други плодове на природата, всичко зависи от нещо като коса.

Точно как да се справят с косата си ежедневно?

Изключително чупливи, косата заслужават вашия интерес. Отвори същите наезды, тъй като кожата (замърсяване на въздуха, студено, слънчева светлина …), те могат да дойдат, за да бъдат сухи, слаби или скучна:

  • Всеки ден, с цел по-нататъшно влошаване на състоянието, да вземе добри рефлекси. Преди всичко, помислете за сладост.
  • Между шампоани също досадно, а също и за почистване твърде горещо, косата са нападнати и разхлабени редовно.
  • В резултат на това избирайте съхраняващи шампоани, които уважават вашата кожа.

Точно как да се справят с косата си ежедневно?А също така имайте в предвид, за да промените нивото на температурата на сешоара на най-ниската. Ниво на температурата на водата също може да се създаде хаос. Отново, тя трябва да бъде приятна не се нахвърля върху главата си. И преди всичко, да се уверят, че всички следи от шампоан е смыт, за да се избегне дразнене. Една друга показалеца, на вашите нужди на косата да диша, да се помни за сайта на лабораторията на село Ла Рош-позе.

Само за заключване не е в размера на ден в твърде опъната прическа. Редуване: често косата стартира, в някои случаи коса, прикачени към нея. Освен това, избягвайте носенето на защитни шлемове, каски или качулки. Накрая, имайте предвид, че косата може да е огледало на нашето здраве състояние. За да се отклони далеч от източниците на стрес и тревожност. Прегръдка балансирана диета, както и прием на обичайната физическа активност.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here