Видове упражнения за укрепване на фитнес

Rate this post

По данни на Министерството на спорта, около 46% от бразилците са малоподвижным. Днешният начин на живот е една от причините хората да не упражняват дейност, и, следователно, са останали в лоша физическа проблеми. Истината е, че това е проблем, който се отразява на качеството на живота на хората.

Видове упражнения за укрепване на фитнесОсвен това, основната работа ден за ден, като почистване на дома и ерозията на пътното платно, като пример-може да се превърне в проблем. Имайки това в предвид, ние сме подготвили тази малка статия 6 тренировки за подобряване на физическата подготовка. Проверете го, вие ще подобри ефективността на вашата работа в здравния клуб и подобряване на техния начин на живот. Динамични упражнения Най-важното, важно е да се има предвид, че първата стъпка за получаване на отлична здравина, за да правите упражнения в, особено ако останете за известно време.

  1. Ако възнамерявате да работят, например, да започнете своето обучение с леки разходки, а също така бавно издигане на скорост, тъй като физическото тяло ще получат свикне с него.
  2. Концепцията се състои в това, че всяка стъпка на обучение трябва да се извършва в добре разработени, с брой повторения, а също и за силата, които са предварително инсталирани.
  3. Поради това, когато е възможно, да поиска от специалист, за да създадете таблицата на обучение, което е най-доброто за вас.

Схема упражнения

Без съмнение, най-ефективният начин за подобряване на тяхното здраве и фитнес комбинират кардио и мускулите. Освен това, за да има добра производителност, ние изискваме и сила, а също и добри cardiorespiratory. По този начин, схеми тренировки са чудесен начин да получите най-добрите резултати.

Схема упражненияТой предложи да се комбинират упражнения, които засилват мускулите като поддържа, че те стимулират способността на сърцето, а също и дишането цени. Като правило, тези схеми за наистина кратко (около половин час). Това не означава обаче, че на тренировка белите дробове. В края на всеки от следните оптимално положение, че индивидът не диша, но е все още да бъде в състояние да попълните част от занимания по аеробика, без проблеми. По-долу е даден пример за схема, която е подходяща за подобряване на вашето фитнес:

  • на гърба на клякам-това е едностранни около 15 до 20 партньори
  • огъване на ръка по 15 до 20 повторения;
  • люлка с помощта на гири, около 2 минути.
  • корема в армията по 25 повторения;
  • смесете берпи помощ, Лъкове, както и крикове) в продължение на 30 секунди.

За да се уверите, че на изхода на схемата трябва да бъде надеждна, се препоръчва да се премине от едно движение към друго без прекъсване, както и останалите 3 мин между първия и 2-та компоненти. Все пак, имайте предвид, че трябва да се образова с помощта на професионалист.

Състезанието

Набързо-това е най-доброто кардио упражнения за подобряване на физическата подготовка. В допълнение към изпълнението на мускулна маса почти на цялото тяло, упражнения причинява кардио, а също и система, на дихателната система, както и повишаване на тяхната ефективност като цяло. Въпреки това, ако вие не сте свикнали с нея, в идеалния случай трябва да се започне с упражнения, въртящи се периоди на ходене и тичане. Можете, например, да започнете с разходки на 200 ярда, а също бързаше за 100. Време на изграждане на скоростта и намаляване на ходене. В допълнение към това, много е важно да се консумират меки храни, за 2 часа преди тренировка.

СъстезаниетоИзбирайте сложни въглехидрати като пълнозърнестите храни, тестени изделия, както и картофи. Влажност на въздуха (без обезпечение) също така е важно преди, по време и след тренировка. Не забравяйте да се извърши подновяване преди, както и след тренировка! За да се подобри издръжливостта, трябва да се запази за няколко дни в седмицата за извършване на обучение на пода на наклон. В края на краищата, това е вида на терена, което изисква много, дори повече от телата ни, като ни трябва да увеличи усилията си по отношение на пода, до хоризонтално положение. Заедно с работата на мускулната тъкан, което подобрява, а също така подобрява дихателната способност, а също и за сърдечно-съдови заболявания, значително подобрение на физическото състояние. С бягаща пътека, най-вероятно, а и е най-добрият вариант за вас. Освен това, може да се движи нагоре, и надолу (вместо да работи) един път на склона на хълм в близост до вашето жилище, например.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here